Torturi pentru nunta clasică

Torturi pentru nunta clasică

Dintre miile de modele de torturi de nuntă, cu siguranţă îţi este greu să te hotărăşti asupra celui potrivit pentru nunta ta. Cu toate acestea, dacă deja ai trasat principalele idei despre organizare, atunci trebuie să iei o hotărâre şi asupra acestui aspect ţinând cont de tematica nunţii. Dacă ai ales o nuntă clasică, să vedem ce sugestii de torturi de nuntă am găsit pentru tine.

 

Nunta clasică se distinge de obicei prin eleganţă, ferindu-se de elemente neconvenţionale sau extravaganţă. Dintre numeroasele modele de torturi de nuntă, în acest caz sunt alese de cele mai multe ori torturile albe, cu motive florale, rotunde sau pătrate, supraetajate. Pentru că marţipanul este preferat de majoritatea mirilor datorită eleganţei în care îmbracă delicioasele torturi de nuntă, acesta este cel mai des întâlnit, iar cofetarii se joacă atât de frumos cu el, încât putem spune că din mâna lor ies adevărate opere de artă.

Dacă vorbim de torturi pentru nunta clasică, atunci vorbim şi de arome clasice, nu doar forme şi aranjamente. Bineînţeles, aceasta nu este o regulă, dar de cele mai multe ori sunt alese aromele clasice, ciocolată şi vanilie, ori separat, ori împreună, uneori combinate cu alune sau cu arome mai răcoritoare de fructe. Cu siguranţă, aici intervin gusturile mirilor, aşa că…nu ne punem niciodată cu preferinţele lor, nu?

Cel mai bine este să vedem câteva modele de torturi pentru nunta clasică, pentru că imaginile vorbesc de la sine şi ştim cu toţii cât de mult contează aspectul. Tortul va fi vedeta nunţii, chiar dacă este adus la sfârşit. Dacă pe toată perioada nunții ochii au fost aţintiţi asupra mirilor, acum toată lumea îşi va îndrepta atenţia spre minunatul tort.

 

Tu cum îți imaginezi că va arăta tortul de nuntă perfect pentru petrecerea ta?

Comentarii

Comentarii