Rochii de mireasa la comanda

Rochii de mireasa la comanda

Cele mai multe dintre noi ar spune ca cel mai greu este sa-ti alegi rochia de mireasa, sunteti de acord? Ori nu esti hotarata ce tip de rochie sa fie, ori nu te poti hotari la un model anume, ori este prea scumpa, ori trebuie comandata de pe net si nu ai curaj sa o iei asa „orbeste”. Tocmai de aceea, din ce in ce mai multe mirese apeleaza la ateliere care fac rochii de mireasa la comanda. Asa iti poti face singura un model unicat chiar sau un model care ti-a placut pe net sau prin revistele de specialitate, dar la preturi mai mici.

rochii mireasa comandaCele mai multe case de moda fac si rochii de mireasa la comanda, trebuie doar sa te interesezi si sa vezi unde au atelierul si ce conditii au. Ce trebuie neaparat sa intrebi este termenul de executie: daca ei iti pot face rochia doar daca dai comanda neaparat cu cel putin 6 luni inainte si tie iti trebuie in 2 luni…nu ai rezolvat nimic. De asemenea, trebuie stabilit cu ei cum faceti cu materialul, daca il ai tu deja si il duci sau daca il veti alege impreuna pentru a-ti recomanda ce se potriveste mai bine tipului de croiala. Bineinteles, costul este iar un aspect foarte important care trebuie intrebat inainte pentru a te asigura ca te incadrezi in bugetul tau.

Pentru a-ti veni in ajutor, am cautat cateva variante de ateliere/case de moda care fac rochii de mireasa la comanda. Sfatul nostru este sa cauti cat mai multe informatii despre atelierul ales pentru a te asigura ca n-o sa ai probleme si o sa ai rochia visata exact asa cum iti doresti sa arate.
Noi am gasit variantele:

 

Asteptam si sugestiile tale de ateliere care fac rochii de mireasa la comanda pentru a completa lista noastra. Cu siguranta sunt foarte multe in toate orasele tarii, asa ca ne prinde bine o mana de ajutor din partea ta cu recomandari.

Comentarii

Comentarii