Rochii de domnişoare de onoare: ce alegem?

Rochii de domnişoare de onoare: ce alegem?

Moda de a avea domnişoare de onoare la nuntă a prins foarte repede la noi şi din ce în ce mai multe mirese aleg această variantă. Odată cu această alegere, vine şi întrebarea: ce rochii de domnişoare de onoare ar trebui să aleg? Iar pentru că normal ar fi ca mireasa să se ocupe de acest aspect, ei îi va reveni sarcina să se intereseze, să se consulte cu viitoarele domnişoare de onoare şi să aleagă ţinute în ton cu tema nunţii. Şi ştim, nu este deloc uşor.

Deci, ce rochii de domnişoare de onoare ar trebui să aleg? Această întrebare cu siguranţă este pe buzele tuturor viitoarelor mirese care visează la acest moment, însă nu există nicio regulă scrisă după care să ne ghidăm. Ştiţi şi voi, gusturile nu se discută, însă, ca regulă de bun simţ am putea menţiona că orice alegere urmează să fie făcută, este de preferat să fie consultate şi viitoarele domnişoare de onoare, pentru că până la urmă ele vor îmbrăca ce alegi tu. Iar pentru că sunt prietenele tale, că altfel nu le-ai fi ales, ar trebui să existe comunicare şi înţelegere de ambele părţi pentru a putea ajunge la un numitor comun astfel încât toată lumea să fie mulţumită într-un final.

Din fericire, ai de ales dintre atâtea modele de rochii de domnişoare de onoare încât nu ar trebui să întâmpini prea multe probleme. Poţi opta pentru acelaşi model de rochie pentru toate domnişoarele, la fel şi culoarea, poţi alege acelaşi model în culori diferite sau poţi păstra doar culoarea, schimbând modelul (pentru că aşa suntem noi femeile, nu prea ne place să fim îmbrăcate la fel). Pot fi lungi sau scurte, în culori tari sau nuanţe pastelate, culori ca nude, somon, mint, roz pal sau altele asemănătoare. Probabil nu vrei să fie şi ele îmbrăcate în alb ca tine, aşa că excludem varianta aceasta. Dintre atâtea modele de rochii de domnişoare de onoare, nu ne putem opri chiar la alb pentru a nu mai face diferenţa între ele şi mireasă. În plus, în poze se va vedea frumos un contrast plăcut între albul rochiei de mireasă şi culoarea rochiilor prietenelor tale, iar dacă aceasta este în ton cu tema nunţii, atunci ai făcut cea mai bună alegere.

Ca materiale sunt preferate cele diafane, uşoare, care să confere eleganţă, dar, în acelaşi timp, să permită celor care le poartă să se mişte uşor şi să fie lângă mireasă tot timpul ajutând-o cu tot ce are nevoie. Tocmai de aceea sunt recomandate şi croielile lejere, care să lase libertate de mişcare, chiar dacă sunt rochii lungi.

Cel mai bine ne dăm seama de cum se potrivesc culorile şi croielile frumoaselor rochii de domnişoară de onoare cu cea a miresei din câteva poze cu exemple din care ne putem inspira. Cine ştie, poate chiar găsiţi şi voi combinaţia potrivită pentru nunta voastră şi vă hotărâţi asupra unui model.

Rochii de domnisoare de onoare: ce alegem?

Comentarii

Comentarii