Pantofi de mireasă: modele clasice

Pantofi de mireasă: modele clasice

    Ai ajuns deja la capitolul pantofi de mireasă? Atunci să înţelegem că esti într-un stadiu destul de avansat în pregătirea nunţii şi că probabil ţi-ai găsit şi rochia pe care s-o accesorizezi. Sau poate doar cauţi surse de inspiraţie cu mai mult timp înainte, ceea ce este de înţeles. Pentru ambele situaţii, îţi venim în ajutor cu câteva modele de pantofi de mireasă clasici, albi sau ivoire, pentru că asta caută majoritatea mireselor. Vom reveni, bineînţeles, cu alte articole pentru cele mai îndrăzneţe dintre noi care caută pantofi de mireasă în culori aprinse.

Ok, căutăm pantofi de mireasă clasici, asta înseamnă ce? Păi să vedem: înseamnă alb sau ivoire, poate chiar nude, înseamnă simplitate, înseamnă toc mediu spre înalt, accesorii discrete, fundiţe sau pietricele, chiar dantelă. Acestea sunt principalele elemente pe care le observăm la o pereche de pantofi, fie ei pantofi de mireasă sau pentru orice altă ocazie. Iar cum se ştie că femeile iubesc să-şi cumpere noi perechi pe care să le adauge la colecţie, nu va fi deloc uşor să te hotărăşti ce vei încălţa în ziua cea mare. Dar să nu disperăm, nu?

Aşa cum se spune şi despre rochia de mireasă, ca vei şti că este “a ta” din momentul în care o probezi, aşa se va întâmpla şi în cazul pantofilor. Tocmai de aceea, ideal ar fi să mergi direct în magazine, nu să comanzi online, să probezi mai multe modele pentru a-ţi da seama nu doar dacă se potrivesc rochiei, ci şi dacă sunt comozi şi poţi rezista încălţată cu ei o zi întreagă, poate chiar şi toată noaptea dacă optezi pentru o singură pereche. Din dorinţa de a se simţi cât mai comod, multe mirese aleg două perechi de pantofi, una pe care o va încălţa pe timpul zilei, inclusiv la ceremonia religioasă şi o pereche pe care o va purta noaptea şi care să-i permită să fie pe ringul de dans până dimineaţă, fără dureri de picioare (cel puţin fără dureri prea mari, pentru că ştim cum este după atâtea ore de dans pe tocuri, nu?).

Există şi varianta balerinilor care să înlocuiască tocurile, dar acesta va fi subiectul unui alt articol pe StartNunta.ro, în care să vă dăm câteva sugestii de modele care pot înlocui aceşti pantofi de mireasă clasici despre care vorbim astăzi. Până atunci, să vedem ce modele se potrivesc viitoarelor mirese care rămân la linia clasică a nunţii.

Pantofi de mireasă: Modele clasice

 

Care dintre modelele de pantofi de mireasă de mai sus ţi-au plăcut cel mai mult? Tu ce fel de model ţi-ai dori să găseşti?

Comentarii

Comentarii